
Εμπειρίες
Η Ι σ τ ο ρ ί α π ί σ ω α π ο τ η ν ε τ ι κ έ τ α


Σε μία από τις νοτιότερες άκρες της Πελοποννήσου, στον κάβο Μαλέα, οι κάτοικοι καλλιεργούν την ελιά από αρχαιοτάτων χρόνων. Το μικροκλίμα της περιοχής των Βατίκων αλλά και της Λακωνίας ευρύτερα, ευνοεί την παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδου.

Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο
V i o n C a s t e l l o
Ακολουθούμε τη στρατηγική «Από το αγρόκτημα στο πιάτο» και τις οδηγίες της Κοινής Γεωργικής Πολιτικής (ΚΓΠ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος άνθρακα, συνεισφέροντας όσο μπορούμε στην αντιμετώπιση του προβλήματος της κλιματικής αλλαγής.
Πρόσφατα
Ά ρ θ ρ α
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Ο Ε λ α ι ώ ν α ς μ α ς

Η επεξεργασία πραγματοποιείται σε βιολογικό ελαιοτριβείο σε θερμοκρασία περιβάλλοντος κάτω των 23 βαθμών (ψυχρή έκθλιψη) που έχει ως αποτέλεσμα την διατήρηση των βιοδραστικών ουσιών.
Εμπειρίες
Η δ ι α δ ι κ α σ ί α γ ι α τ η ν ε π ί τ ε υ ξ η α ν ώ τ ε ρ η ς π ο ι ό τ η τ α ς

